luni, 29 noiembrie 2010

J'S BOUTIQUE


Trebuie sa va marturisesc ceva... nu am mai cumparat haine de pe internet de mult timp. Cam din primavara am renuntat la acest sport extrem. Totusi, ma atrag tot timpul diverse lucruri dar ma straduiesc sa rezist pentru ca nu vreau sa arunc banii aiurea si sa am surprize cand primesc coletul. Prefer sa probez o haina pentru ca pe manechin imi place dar s-ar putea ca pe mine sa nu ma avantajeze modelul respectiv. Pe bloguri cautam in general chilipiruri dar trebuie sa fii foarte atent la ce cumperi, as putea spune ca trebuie sa ai ochiul format, sa fii atent la dimensiuni, eventual sa ceri poze suplimentare. Concluzia la care am ajuns este ca efortul e prea mare pentru niste haine uzate.

In plus, ati observat ca majoritatea blogurilor au o regula clara : produsele nu se returneaza! Eu nu sunt de acord cu aceasta regula. Atata timp cand cumparatorul este dispus sa suporte taxele postale nu vad de ce nu ar putea fi returnate hainele. Imi dau seama ca returnatul unui produs ar putea produce situatii neplacute si te face sa pierzi timpul in special cu plimbatul pe la posta. Totusi, ca si cumparator, mi-ar place sa stiu ca imi pot recupera banii daca haina respectiva nu mi se potriveste.

Am pornit acesta discutie deoarece ma uitam pe net de rochii pentru un party si am ajuns pe J'S BOUTIQUE iar acolo am citit urmatorul lucru " in cazul in care nu sunteti pe deplin multumita de produs, RETURNAREA se face in maxim 3 zile de la primirea coletului. Taxa transportului se achita de catre clientul care solicita returnarea. In maxim 15 zile de la data returnarii,vom inapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar. " Simplu si la obiect, nu ? Si este primul blog unde vad asa ceva scris negru pe alb (sau alb pe negru).

Pe acest blog gasim haine in serie mica sau unicat create de Anemona Stanchi. Ce mi-as putea dori mai mult?! Gasesc aici haine noi, interesante, create de un designer la preturi accesibile.

De asemenea, apreciez efortul depus pentru acest blog si profesionalismul de care da dovada Jeanine . Sa stiti ca nu sunt surprinsa de calitatea acestui blog. Am urmarit ocazional Jeanine Fashion si am observat ca pasiunea pentru frumos se imbina cu lucruri practice.

Hmmm, sunt tentata mai mult ca niciodata sa-mi incerc din nou norocul comandand de pe net.
Imi mod sigur imi voi indrepta atentia catre bloguri de genul acesta, cu haine create de diversi designeri tineri cu idei minunate puse in practica.


14 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si in comentariile post-ului trecut ca toata lumea face referire la imposibilitatea de a returna articolele cumparate online....Imi scapa ceva....E impotriva legii!!!Exista o lege (daca vreti ii caut si numarul) care spune ca, in termen de 10 zile de la cumparare poti returna marfa (bineninteles in aceeasi stare in care ai primit-o, ceea ce e mai greu de verificat, dar asta e), fara nici o explicatie, iar vanzatorul este OBLIGAT sa-ti accepte returul. Asa ca mie imi scapa ceva: cum pot site-urile sau blogurile sa sustina o ilegalitate si cum poti ca si cumparator sa accepti asta ca fiind normal (si sa mai si cumperi). Nici prin cap nu mi-a trecut ca ar trebui sa specific undeva ca accept returul, atata timp cat acest lucru este reglementat de legile in vigoare ale acestei tari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anemona Stanchi designer? Who the hell is Anemona Stanchi ? Sau in ziua de azi oricine se poate numi designer ?

    RăspundețiȘtergere
  4. lulu draga de ce stergi commenturile mele?

    RăspundețiȘtergere
  5. sau numai parerea ta conteaza? parerea cuiva care e de cealalta parte nu e valida? e doar o parere! sa-ti fie rusine, nu mai intru pe blogul tau niciodata si imi pare rau fiindca am fost naiva sa cred ca esti o persoana corecta, dar nu esti mai corecta cu nimic decat cele pe care le critici

    RăspundețiȘtergere
  6. Andreea draga, nu ai inregistrat nici un comentariu inafara de cele doua de mai sus, prin urmare, NU am avut ce sa sterg.

    Comentariile sunt sterse de mine doar atunci cand contin cuvinte obscene. In rest, sunteti libere sa va spuneti parerea, indiferent care este aceasta!

    RăspundețiȘtergere
  7. acesta cred ca este cel de-al 3-lea blog sau poate al 4-lea blog al acestei doamne.

    Seara am rezervat niste produse, dimineata mi s-a spus ca vorbesc cu mama, ca fata le-a rezervat seara si ca nu au vorbit... o intreaga ......poveste. Decat sa fac afaceri cu astfel de persoane, mai bine ma duc nu mai cumpar nimic

    Ma intreb daca nu este in stare sa rezerve produsele, fara sa se incurce sau sa ... zica povesti, o fi in stare sa returneze banii? sau sa trimita ce trebuie.
    Ori e o persoana tare imprastiata, ori nu i-a pasat ca pierde un client. Oricum ar fi e de evitat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am postat un comentariu, l-am vazut afisaht pe blog, l-am recitit! si apoi a disparut.

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie sa folosesti butonul cu "Postati un comentariu" si nu "Previzualizati"

    RăspundețiȘtergere
  10. E pitzipoanca :) sunt si poze unde apare in curu si tatele goale, mai rau decat cea din postarea precedenta... nu stiu de cand urmaresti tu blogul asta dar eu am vazut poze ''soft porn'' acolo.

    RăspundețiȘtergere
  11. Unele comentarii sunt chiar cretine, scuze dar asa e. Iar poze cu tate si cur pot fi eventual 'sexi' in nici un caz 'porn'!

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga, cum iti spui tu, Lullu... , tu mentionezi ca nu are rost efortul de a cumpara de pe net haine uzate. Dar valorile noi ni le stabilim, daca te pricepi putin in materie de search pe internet, nu vei da doar de " haine uzate", cum le numesti tu. In orasul meu, este o doamna care aduce marfa din Germania, din outleturi, are deschis outlet atat in oras, cat si online. Sunt creatii ale brandurilor cunoscute, in niciun caz " haine uzate". Daca tu peste asta ai dat pe internet, imi pare foarte rau pentru tine, nu mai fii superficiala, uita-te la blogurile mai de valoare, nu la toate fetele care vor sa-si schimbe garderoba MADE IN CHINA.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie mi-a placut ce am vazut pe blog ! Atat modul de prezentare cat si hainele ;) Daca-i designer sau nu, asta nu o stiu dar hainele au preturi accesibile si sunt deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua! As dori sa apelez la intelegerea si generozitatea dumneavoastra in situatia Anei Tudose , o fata de 17 ani din Iasi , eleva la Colegiul National Iasi. Aceasta sufera de tumora epifizara iar extirparea ei inseamna o operatie de urgenta extrem de costisitoare. EA ARE NEVOIE SA-I ARATAM CA MINUNILE SE MAI POT INFAPTUI. Acum , in prag de sarbatori ajutati la salvarea acestei vieti inocente. Orice ajutor este bine primit. Informatii , numarul de cont , administratorul contului cat si RMN`UL se gasesc se gasesc pe: http://www.tudoseana.blogspot.com/ . Va multumesc anticipat.De asemenea va rog ( VA IMPLOR !) sa postati acest comenatiu pe blog pentru ca acest caz sa fie mediatizat. Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere