vineri, 15 ianuarie 2010

Serbat de cirese amare



Azi am mancat cel mai bun serbet de cirese amare!!!!!A ajuns comanda pe care am facut-o de pe site-ul www.magazintraditional.ro .Aici gasiti produse ecologice si va recomand sa le incercati pentru ca sunt foarte foarte bune!

joi, 14 ianuarie 2010

Un gunoi



Din cand in cand apare cate un "fenomen" printre blogurile cu haine.Mai exact apare cate o tzepara la intervale mai mici sau mai mari de timp.Vezi cazul Cristianei Bumbea sau Milencovici Sanela.Daca nu stiti despre ce vorbesc cautati pe Google si va veti lamuri.

E uimitor de unde rasar fetele astea!Cred ca de la spitalul de nebuni...

Am dat peste un nou pacalici care umbla pe aici.Tot nu aveam inca nici un candidat la rubrica "Pacaliciul lunii".Este vorba de CSIPKES MIRABELA din Hunedoara cu id-ul "VAND_CIZME2009" care a copiat repede niste poze de pe net,si-a facut cont pe hi5 si a inceput sa traga tzepe in stanga si in dreapta.Ea nu vrea neaparat bani pe asa-zisa incaltaminte pe care o vinde,se multumeste si cu schimburi.
Vad ca au fost pacalite mai multe fete dar presupun ca sunt si mai multe persoane care si-au luat tzeapa.Ma intreb totusi daca cei pacaliti nu s-au gandit ca e ceva dubios cand au vazut pozele respective?!E clar ca tipa asta nu a facut un efort prea mare si a pus pe hi5 primele poze pe care le-a gasit pe net.Vedeti ca are si un id nou: "cizmesuperpret".Dupa parerea mea e o muritoare de foame de cea mai joasa speta.

In calduri






Am gasit acum ceva timp un blog pe net care mi s-a parut...comic!De fapt,pozele de pe blogul respectiv sunt comice!
Blogul se numeste Pofta de Shopping dar in mod sigur acolo e vorba de o alta pofta acolo.
Nu apreciez sunca la vedere!

joi, 7 ianuarie 2010

Made in China


Un subiect despre care vroiam sa scriu este despre blogurile care fac comenzi pe diverse site-uri din China.Cu aceasta tema mi-a luat-o inainte blogul Fashion Reviews dar as avea cate ceva de completat.

M-am uitat si eu pe site-ul www.wholesale-dress.net si pozele se copiaza usor pentru a le folosi pe propriul blog sau in alta parte si sunt destul de clare.

Eu am "studiat" site-ul www.dhgate.com si de acolo pot sa va dau mai multe informatii.In primul rand oferta este mult mai variata.Gasesti aproape orice:haine,incaltaminte,accesorii,electronice,cosmetice,etc.Este mai greu cu copiatul pozelor deoarece majoritatea celor care comercializeaza aici au watermark-uri pe poze.Desi te uimeste pretul incredibil de mic al produselor taxa de expedire este mare.Aici iti calculeaza in dreptul fiecarui produs cat te costa expedierea.Chiar gasisem la un moment dat mai multe haine care erau pe un blog ce face astfel de comenzi si era o diferenta destul de mica intre pretul de pe blogul respectiv si pretul de pe acest site(cu tot cu taxa de expediere).Pe site-ul www.wholesale-dress.net un colet spre Romania costa
24.01 USD pentru primele 500 de grame ale coletului dupa care se adauga cate 6,18 USD pentru fiecare 500 grame in plus.Daca greutatea depaseste 10 kg se vor adauga la taxa de expediere 9 USD/kg in plus.Asa ca nu le putem acuza pe aceste fete ca umfla preturile de 7-10 ori.

Pe www.dhgate.com ti se ofera o reducere daca faci comanzi mai mari dar nu stiu cat.Presupun ca in felul acesta iti raman ceva bani in plus daca te ocupi de astfel de comenzi.De asemenea,pe acest site sunt foarte multi care comercializeaza produse asa ca nu are rost sa comanzi o rochie de la unul,o bluza de la altul pentru ca vei primi colete diferite--->taxe de expediere diferite.Cel mai bine este sa gasesti un vanzator care are produse variate si cat mai multe (poti accesa un fel de magazin virtual al fiecarui comerciant) si sa faci o singura comanda.

Sunt si produse in categoria Free shipping dar trebuie sa comanzi o anumita cantitate(destul de mare) sau pur si simplu nu sunt atat de interesante.

Ma indoiesc de calitatea materialelor.Practic sunt doar chinezarii.Stie toata lumea cat de usor imita chinezii orice!A facut cineva comanda de astfel de lucruri?Daca da sa ne spuna si noua cum sunt,daca merita efortul si banii.Un alt lucru care nu ma incanta este chestia aia cu free size,adica o o bluza de exemplu are la bust intre X cm pana la Y cm.

Alte portaluri asemanatoare sunt:www.alibaba.com,www.made-in-china.com,www.ebigchina.com,www.chinasources.com,www.allproducts.com.

Genul acesta de "afacere" se aseamana cu cele de pe Eastbay sau de pe Asos.Daca nu vrei sa-ti bati capul cu detaliile unei asemenea comenzi este comod sa iei legatura cu o cineva care se ocupa in mod constant de acest lucru.

Daca am oferit vreo informatie gresita va rog sa ma corectati si,de asemenea,insist sa-si dea cu parerea si cineva care a facut o comanda de genul acesta sau de pe un astfel de blog.Multumesc!








miercuri, 6 ianuarie 2010

Nahoot Design



Ma gandesc ca prima postare pe anul acesta sa fie din categoria "Good" ca sa incepem anul bine.

Vroiam doar sa va povestesc ce m-a inveselit pe mine de Sarbatori.Am comandat mici cadouri si cate ceva pentru mine de pe blogul Nahoot Design si am primit lucruri minunate.Pe langa faptul ca propietara blogului trimite destul de repede comanda,cand deschizi coletul ramai uimit de ce primesti.Sunt atat de frumoase brosele,cerceii,bratarile!Nu sunt unicat,poti sa comanzi aceeasi lucru in mai multe exemplare dar nu e un lucru rau.Eu vroiam niste cercei pentru o prietena dar imi doream si eu o pereche la fel asa ca a fost simplu.Plus ca poti sa comanzi orice de pe blog fara teama ca vei primi un raspuns de genul "sunt deja rezervate".Detaliile accesoriilor sunt uimitor de bine facute iar preturile sunt accesibile.Abia astept sa vad cu ce idei mai vine!Va recomand cu drag acest blog.