marți, 30 martie 2010

N-am plecat...

Desi nu am mai scris pe blog de ceva timp nu inseamna ca ati scapat de mine. Am fost ocupata si in timpul liber nu am avut chef deloc de bloguri. Oricum mi-a scazut considerabil interesul si m-am gandit de multe ori ca acest blog ar fi trebuit sa se numeasca ceva de genul " cum am renuntat la shopping-ul pe bloguri". Daca ar fi sa cantaresc lucrurile pozitive si cele negative la acest gen de activitate balanta ar inclina mult in favoarea celor negative.

Ce sa va mai povestesc?! Am fost rugata sa va anunt ca la Miniprix au adus rochii Noa Noa si cea mai scumpa este 46 lei. Va inchipuiti ca au aparut deja pe bloguri si se vand cu preturi in jur de 100 lei. Am primit si prima injuratura pe blog (ma asteptam la asta mai demult,ma mir ca a durat atat!). Totusi am primit si un premiu de la Scrinul bunicii . Multumesc mult pentru acest lucru, m-a surprins. Desi regula este sa dau si eu mai departe acest premiu voi sari totusi peste acest pas. In fine...s-au strans destule mail-uri de citit.

Am observat ca Laura Buzescu cu blogul http://cufarulfermecat.blogspot.com/ si-a luat o teapa cu un colet si a facut un circ din asta. Se pare ca asa trateaza ea orice problema : printr-un circ de prost gust si cu multa rautatate. La slujba i se vorbeste numai despre avorturi, acatiste, nu si despre iertare, piosenie. Sau se pare ca fiecare alegem ce ne convine din invataturile Bisericii. Nu suport oamenii care fac o obsesie dusa la extrem pentru ceva anume si devin inveninati. Draguta de surioara Buzescu a schimbat pozele in care aparea dezbracata dar nu-i problema ca noi le pastram.

Taraba vesela isi continua nestingherita negotul. Scrie pe blogul dansei "Sa vorbim...strict despre produse,nu flirturi,nu negocieri absurde...ofer respect si cer la fel". Pai chiar te rog sa ne oferi si noua, cumparatoarelor, respect! Nu mai incerca sa ne pacalesti cu hainele luate din Miniprix si vandute la preturi exagerate.

In continuare se vand lucruri sub orice critica, se vinde lenjerie uzata, pantofi rupti. Fiecare incearca sa scoata bani din orice.

Nu stiu despre ce sa va mai scriu acum repede. Nu imi facusem nici un plan pentru seara aceasta. Vroiam doar sa va anunt ca sunt tot aici. O sa revin cu mai multe lucruri interesante. Astept in continuare sugestii si de la voi.

Noapte buna!


vineri, 12 martie 2010

Din nou...Miniprix



Uitati ce am primit pe mail! http://www.miniprix.ro/produs/2674/ si http://sallyscloset.blogspot.com/ Asta e NESIMTIRE!

O pereche de pantofi care costa la Miniprix 19 lei sunt vanduti de aceasta domnisoara cu 150 lei!

Daca am face o lista cu toate care incearca sa ne pacaleasca in felul acesta cred ca ar fi foooarte lunga.

joi, 11 martie 2010

Comic blog


M-am gandit sa fac o noua sectiune pe blogul acesta si anume: "Comic blog" !

Ca sa va amuzati si voi va invit sa cititi lista neagra de pe http://andruska87.blogspot.com/ Nu are rost sa mai comentez eu ceva :))

miercuri, 10 martie 2010

O blonda dezbracata



Am decis sa rescriu repede una dintre postari deoarece cineva m-a informat ca am gresit persoana. Voi repeta totusi niste lucruri pe care le-am scris initial...

In postarea anterioara (pe care am sters-o) am crezut ca domnisoara de pe blogul Briliant Shop este Laura Buzescu care a aparut pe http://yourvintagepolice.blogspot.com/2009/10/cufarul-fermecat-alias-geamantanul-cu.html si pe http://lista-cea-mai-neagra.blogspot.com/2009/10/cazul-buzescu.html#comments dar se pare ca m-am inselat. Este de fapt sora ei! Am vazut ca este o diferenta mare intre blogurile fiecareia (vezi si Cufarul fermecat ) dar am crezut ca este doar o ciudatenie a Laurei Buzescu (printre multe altele).

Daca pe Cufarul fermencat gasim haine atent selectionate de la cele mai in voga second-hand-uri ( bluzonul Ralph Lauren si body-ul albastru din catifea sexy mi se par cele mai bune exemple ), se militeaza impotriva avorturilor,anticonceptionalelor si se vorbeste despre biserica (vezi finalul blogului) pe Briliant Shop gasim lucruri mai ... lumesti. Briliant_blondy nu se sfieste sa apara dezbracata pe blog. Arata bine si toate cele...dar avand in vedere ca targetul ei este sa atraga pe blog cumparatori de sex feminin o anuntam pe aceasta cale ca nu suntem interesate de formele sale si ii recomandam sa imprumute manechinul din plastic pe care il foloseste sora ei. Apreciem totusi ca nu ne oboseste cu pozele unor avortoni morti cum facea inainte sora ei.

vineri, 5 martie 2010

Miniprix.ro versus funky-world09.blogspot.com











In urma unui mail pe care tocmai l-am primit de la o fata va anunt ca avem un nou castigator la categoria "Pacaliciul lunii"!

And the winner is.... The Funky World Of Clothes ! Se pare ca nesimtirea si prostia nu au limite. Aceasta Funky Girl a gasit un site cunoscut, Miniprix, a copiat pozele cu hainele de acolo, le-a pus la ea pe blog si a zis "sa vedem ce-o pica". Macar de s-ar fi obosit sa caute un site cat de cat anonim sa nu ne prindem asa usor!

V-am pus cateva poze pentru exemplificare. Vinde orice pereche de pantofi cu 110 lei iar la Miniprix sunt maxim 86 lei. Iar rochitele sunt toate la 50 lei.
Pe langa hainele de la Miniprix am gasit pe blogul ei un body si niste boxeri. Nu este specificat daca aceste articole sunt noi. Sper ca domnisoara nu se asteapta ca cineva sa poarte lenjeria ei uzata.

Ma intreb... nu-i mai dau parintii bani sa-si cumperi haine? S-a gandit mult inainte sa-i vina ideea sa pacaleasca oamenii? Nu o primesc la mall cu hainele de anul trecut si s-a gandit sa-si innoieasca garderoba pe banii altora? Ii recomand sa se apuce de ceva folositor si sa dispara din peisaj cu tot cu blogul ei.

luni, 1 martie 2010

O primavara cu gentute colorate


Primavara ador sa imi cumpar genti si pantofi asa ca am inceput deja sa caut lucruri interesante. Am dat peste blogul Gentute colorate si mi-au placut cateva modele de acolo. Plus ca imi place cum sunt prezentate. Pozele sunt amuzante iar gentutele superbe!
Lexa,proprietara blogului, a donat o geanta pentru proiectul give4animals.blogspot.com ceea ce mi se pare un lucru admirabil.
Colectia de genti se numeste
Urban Winter Collection dar eu cred ca merge de minune si pentru acest inceput de primavara.
Va las sa le admirati si va doresc o primavara vesela, cu mult soare in suflet!